Super Benek flekkefjerner

2 x 500 ml
Flekkfjerner av høy kvalitet for mange overflater i husholdninger med kjæledyr, for tepper, møbeltrekk, møbler, klær og kattesandbakker, kraftig aktivt skum, nøytraliserer lukt fra oppkast og urinfor mer informasjon
Produktbeskrivelse
Super Benek flekkefjerner
Super Benek flekkefjerner
Super Benek flekkefjerner
Super Benek flekkefjerner
Velg artikkel (2 varianter)
enkeltvis kr 92,00
i sett kr 83,00
kr 83,00 / l

Levering innen 3-5 virkedager.

Les mer

Alle priser inkludert skatt

evtl. ekstra leveringskostnader

Produktbeskrivelse

Flekkfjerner av høy kvalitet for mange overflater i husholdninger med kjæledyr, for tepper, møbeltrekk, møbler, klær og kattesandbakker, kraftig aktivt skum, nøytraliserer lukt fra oppkast og urin

Stolte katte- og hundeforeldre kjenner til problemet: Nå og da etterlater kjæledyrene våre skjemmende flekker på møbeltrekk og gulv. Siden et hygienisk miljø er spesielt viktig i husholdninger med kjæledyr, er Super Benek flekkfjerner en funksjonell hjelper i husholdningen.

Den består av et kraftig, aktivt skum som på en pålitelig måte fjerner flekker fra klær, møbler og andre tekstiler. Super Benek flekkfjerner nøytraliserer også lukt på en pålitelig måte og etterlater en behagelig frisk duft. Sprayen er skånsom mot fibrene og misfarger dem ikke. Takket være den praktiske sprayflasken kan du bruke Super Benek flekkfjerner effektivt og nøyaktig.

Oversikt over Super Benek flekkefjerner:
  • Praktisk spray for husholdninger med kjæledyr
  • Til bruk i omgivelser med kjæledyr
  • For mange overflater: f.eks. tepper, møbler, møbeltrekk, klær, senger, bur, søppelbrett og gulv
  • Kraftig, aktivt skum: fjerner pålitelig flekker fra urin, oppkast og avføring
  • Nøytraliserer lukt: etterlater seg en frisk duft
  • Trygt å bruke: ingen skader og misfarging av fibrene
  • Målrettet bruk: takket være den praktiske sprayflasken

Bruk:
Rist beholderen før bruk. Lås ut sprayen ved å sette den i ON-posisjonen. Det anbefales å teste effekten av produktet på et lite iøynefallende område. Påfør en liten mengde på flekken. Vent noen minutter og tørk av det tilsmussede området med en klut eller svamp. Dette kan gjentas hvis flekken ikke er fullstendig fjernet.

Ingredienser

Innholdsstoffer
Vann, anioniske tensider (<5 %), natriumbikarbonat, trinatriumfosfat, parfyme, sitral, limonen.

Fôringsanbefaling

Bruksanvisning
Oppsøk lege ved behov og vis beholderen eller etiketten. Må ikke komme i hendene på barn. Bruk øyevern. Ved øyne: Skyll forsiktig med vann i noen minutter. Fjern kontaktlinser, hvis det er mulig. Skyll. Ved vedvarende øyeirritasjon: oppsøk lege.