11 Kundebilder

essence

8H Matte Liquid Lipstick 09 Fiery Red
16 Vurderinger
45 kr*
Gratis fraktalternativ tilgjengelig ved kjøp fra 300 kr, kan sendes omgående

Velg nyanse

* Kan ikke kombineres med rabattkoder.
Beskrivelse
Ingredienser

essence 8h matte liquid lipstick gjør leppene matte i strålende korallrød uten å tørke dem ut. Den dekker godt og har mye farge uten å smitte av - og gir deg intens og langvarig farge uten glans som holder opp til 8 timer. Takket være den spesielt formede applikatoren kan den flytende leppestiften påføres enkelt og nøyaktig - vannfast og kyssesikker!

2,5 ml

Kunders egne bilder

Vurderinger & anmeldelser

3.8

Basert på 16 karakterer
i
0
2
1
7
6
Vurder produktet
Ditt betyg
  • Mest hjelpsomme negative
    for 2 dager siden
    Verifisert kjøper

    8timers-test og fargesammenligning!

    Her er en liquid lipstick som koster omtrent det samme som et kneippbrød, og som påstår å kunne vare i hele 8 timer! Det er jo for godt til å være sant, eller...?

    Dette måtte testes ut! 💪

    Vedlagt er bilder av leppene med nypåført farge (øverste bilde). Jeg prøvde meg med ett lag først, men skjønte med en gang at jeg måtte ta to lag ettersom den var såpass tørr (bildet er med to lag). Så lot jeg fargen være på mens jeg spiste, drakk og sang som normalt gjennom dagen.
    Vanligvis påfører jeg leppestift/lipgloss/farget leppomade flere ganger om dagen, men denne dagen lot jeg være, skjønt det var veldig vanskelig å ikke fylle på med noe annet mer fuktighetsgivende på leppene. Den matte effekten i den flytende leppestiften fikk straks leppene til å føles tørre, og kaffekoppen ble full av bøss fra leppene 🫤 Det føltes som å ha et lag med leire på leppene, og jeg syntes og at leppene så veldig tørre ut, og alle ujevnheter ble kraftig forsterket. Jeg følte meg absolutt ikke spesielt fin!

    Men overraskende nok så satt fargen på altså, som man kan se av det midterste bildet, tatt etter 4 timer. Det nederste bildet er tatt etter 8 timer, hvor det såvidt er litt farge igjen. Men jeg må si jeg er overrasket over hvor lenge fargen satt på, spesielt med tanke på at dette er en nøytral farge som ikke var spesielt sterk i utgangspunktet.

    Jeg har og lagt ved et bilde hvor essences Vintage Rose kan sammenlignes med andre liknende farger. Fra venstre: Loreal Color Riche 235 Nude, Maybelline Superstay Matte Ink 155 Savant (og man ser hvor mye mer fukt det er i denne selv om dette og er en matt langtidsholdbar farge!), Essence Vintage Rose, Sephora 07 Outrageous Plump Effect, Clinique 05 Rosewater Pop (som btw er en veldig god lipgloss (både farge og konsistens) som det desverre ikke går an å lage reviews for!).

    Oppsummert:

    🙂 Prisen: utrolig billig produkt
    🙂 Fin farge, den var som forventet, kanskje ørlittegrann lysere
    🙂 Den sitter på overraskende lenge
    🙂 Forpakningen tilsier ikke at det er et billig-produkt; den oppleves robust og bra
    🙂 Lett å vaske bort de siste restene av farge

    👎 Altfor tørr i konsistensen
    👎 Den bøsser og flaker seg hvis man gnir leppene mot hverandre
    👎 Den føles ubehagelig på ettersom den er så tørr.

    Jeg kommer til å prøve å bruke den igjen, men da i kombinasjon med lipgloss/leppomade. Det blir ikke gjenkjøp av denne.

    #konkurranseinflutester
    2 liker
    148 visninger
  • for 4 mnd siden

    Vannfast sminke

    Fin farge
    194 visninger