Australian Bodycare

Face Wash 100 ml
4 Vurderinger
175 kr
Gratis fraktalternativ tilgjengelig ved kjøp fra 300 kr, kan sendes omgående
Beskrivelse
Ingredienser

Ansiktsrens fra Australian Bodycare er effektiv mot hudormer, kviser og uren hud i ansiktet. Face Wash renser i dybden og gjenoppretter den sunne balanse, så urenheter motvirkes og forebygges.

Bruk:
Rens ansiktet med Face Wash to ganger om dagen – morgen og kveld. Masser produktet inn i våt hud i 1-2 minutter for å rense vekk alle bakterier, overskytende talg og skitt. Skyll deretter grundig. Du kan dobbeltrense huden din hvis du for eksempel bruke mye sminke, har mange hudormer og kviser eller fet hud.
Klapp til slutt huden tørr og fortsett renserutinen din. Vi anbefaler at du etter ansiktsrens bruker Australian Bodycare Face Tonic og Australian Bodycare Face Cream fra samme serie.

100 ml

  • Kategori:Renseolje
  • Artikelnummer:
    2805-108-0100

Kunders egne bilder

Last opp dine egne bilder

Last opp ditt eget bilde av produktet, eller hva med et bilde av resultatet når du har brukt det?

Vurderinger & anmeldelser

4.5

Basert på 4 karakterer
i
0
1
1
0
2
Vurder produktet
Ditt betyg
  • for 3 år siden
    Verifisert kjøper

    Gjør jobben, men lukter forferdelig

    Denne renseoljen løser opp sminke og renser huden, men lukten av tetreolje blir så intens at jeg ikke orker å bruke den – har gjort et par forsøk, men jeg klarer ikke å venne meg til den. #konkurranse
    159 visninger
    • Kundeservice på Lyko
      for 3 år siden
      Hej Hilde 🤩 Kul att den fungerar bra, men ledsen att du inte gillar doften 😥 Det är ju svårt med doft där olika personer gillar olika. Hoppas du hittar en produkt med en doft du gillar 👍🏻
      1 liker