Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Ostestarter - urte - løpe + en blanding av urter og krydder

Ostestarteren – urte – løpe + en blanding av urter og krydder består av perfekt tilpassede ingredienser som gjør det mulig å tilberede 1 kg velsmakende hjemmelaget løpeost. Den øverste posen på produktet inneholder løpe, mens den nederste inneholder en ren etikettblanding av urter og krydder, dvs. uten kunstige smaksstoffer, fargestoffer, sukker eller salt.

Ingredienser til 1 kg ost

Les merShow less
kr 49.00
Ikke på lager
Referanse:
Browin-411508
Beskrivelse

Ostestarteren – urte – løpe + en blanding av urter og krydder består av perfekt tilpassede ingredienser som gjør det mulig å tilberede 1 kg velsmakende hjemmelaget løpeost. Den øverste posen på produktet inneholder løpe, mens den nederste inneholder en ren etikettblanding av urter og krydder, dvs. uten kunstige smaksstoffer, fargestoffer, sukker eller salt.

Ingredienser til 1 kg ost:

• 10 L lavtemperatur (opptil 74°C) pasteurisert melk eller fersk* melk;

• 1 g kalsiumklorid;

• urteoststarter – en blanding av urter og krydder med løpe;

• 140 g salt (ca. ¾ glass).

Oppskrift:

Hell melken i kjelen, tilsett kalsiumklorid (tidligere hydrert i en liten mengde vann) og salt. Bland alt grundig og varm det opp til en temperatur på 38°C. Tilsett deretter løpe (oppløst i en liten mengde lunkent kokt vann). Slå av varmen og la gryten stå i ca 40 minutter til det dannes en fast ostemasse. Skjær ostemassen i 1-2 cm terninger, bland gryteingrediensene forsiktig, og la den stå i ca 10 minutter slik at myse begynner å skille seg. Etter at tiden har gått, trykk på ostemassen ovenfra med en sil og ta ut mysen som helles i den med en øse. Etter å ha separert mesteparten av væsken, flytt den dannede ostemassen lagvis over i en form, krydre den samtidig med halvparten av urteblandingsposen (ved å presse krydderet forsiktig inn i ostemassen). Til slutt, form ostemassen og snu den hver 2. time, og dryss overflaten med den gjenværende urteblandingen. La osten renne av i romtemperatur i 5-8 timer, og flytt den deretter til kjøleskapet. *Det anbefales å utsette fersk kumelk for pasteurisering i en temperatur på ca. 65 °C i ca. 30 minutter.

Ingredienser: en blanding av urter 72,1 % (svart spisskummen 33,5 %, merian, timian, salt) og krydder (hvitløk, sort pepper, rød pepper, grønn pepper, hvit pepper), løpe 16,7 % (mikrobiologisk løpe, salt, konserveringsmiddel: natrium bensoat).

Les merShow less
Produktdetaljer
Browin-411508
Produktanmeldelser(2)
Overall rating
3.5
2 Produktanmeldelser
Rangering
(3.5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 99.00
(3)
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting. Egenskaper Lengde 10,0 cm Bredde 10,0 cm Høyde 5,5 cm Vekt 15,0 g Form rund
kr 129.00
(2)
For osteproduksjon – det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.​ Større osteproduksjonseffektivitet – kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende...
kr 110.00
(26)
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes. Svart pepper...
kr 63.00
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost. -Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate - Holder ikke på fuktigheten, takket være at det...
kr 199.00
(4)
For enhver ostemaker – denne universelle, runde osteformen med mål på 16x16x16,5 cm vil være perfekt for hjemmeproduksjon av ost – spesielt myk cottage cheese laget med løpe. Stor, solid porsjon – med denne formen...
kr 89.00
(1)
Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting  Lengde 13,0 cm Bredde 13,0 cm Høyde 6,6 cm Vekt 26,0 g Form rund
16 andre produkter i samme kategori:
kr 999.00
En enkeltspiral nedsenkingskjøler som muliggjør rask avkjøling av alle typer væsker. Dens spesialdesignede form muliggjør jevn avkjøling av vørter og rask reduksjon av temperaturen fra 80°C til 30°C i løpet av selv 15...
kr 89.00
Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting  Diameter 10 cm Høyde 6,5 cm Vekt 9,0 g Form rund
kr 89.00
(1)
Osteduk er perfekt for å produsere hjemmelaget ost. Takket være den koniske strukturen til hullene fester den seg ikke til osten og gjør overflaten ekstremt glatt. Kluten gjør det enkelt å fjerne osten fra pressen....
kr 129.00
(2)
For osteproduksjon – det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.​ Større osteproduksjonseffektivitet – kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende...
kr 89.00
(2)
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost. -Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate - Holder ikke på fuktigheten, takket være at det...
kr 89.00
(4)
For making cheese, butter, and yoghurt – this cloth will be perfect for home cheesemaking. It makes it easier to remove cheese from press or to drain butter or yoghurt. For filtering – this cloth can also be used for...
kr 63.00
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost. -Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate - Holder ikke på fuktigheten, takket være at det...
kr 199.00
(4)
For enhver ostemaker – denne universelle, runde osteformen med mål på 16x16x16,5 cm vil være perfekt for hjemmeproduksjon av ost – spesielt myk cottage cheese laget med løpe. Stor, solid porsjon – med denne formen...
kr 99.00
Osteform for produksjon av hjemmelaget løpeost. Slitesterk, godkjent for kontakt med mat. EGENSKAPER Lengde 11,7 cm Bredde 11,7 cm Høyde 8,5 cm Vekt 55,0 g
kr 99.00
(4)
Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe. Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av...
kr 249.00
(5)
Beholderen er laget av høykvalitets plast. Den har i tillegg en rist som kan brukes på to måter: 1) som underlag for osteproduksjon for å drenere myse når du lager ost 2) som en ekstra hylle. Denne beholderen er...
kr 99.00
(1)
En profesjonell ystekniv laget av rustfritt stål. Takket være et langt blad når du enkelt bunnen av fatet der ostemassen befinner seg, mens den avrundede tuppen på kniven beskytter fatet mot riper. Denne kniven er...
kr 99.00
(3)
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting. Egenskaper Lengde 10,0 cm Bredde 10,0 cm Høyde 5,5 cm Vekt 15,0 g Form rund
kr 99.00
(2)
For osteproduksjon -  det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold. Større osteproduksjonseffektivitet -  kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende...
kr 99.00
(3)
Perfekt for hjemmeproduksjon av ost – denne store, rektangulære osteformen med dimensjonene 11 cm x 11 cm x 8,5 cm vil være utmerket for hjemmeproduksjon av ost - spesielt feta og cottage cheese. Høy kvalitet –...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn