Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Poser til Påleggsform Ø16cm

poser til påleggform Ø16cm

 

Les merShow less
kr 69.00
På lager 863 Produkter
Referanse:
930302938488493032+0
Beskrivelse

poser til påleggform Ø16cm

Les merShow less
Produktdetaljer
930302938488493032+0
Produktanmeldelser(5)
Overall rating
4.8
5 Produktanmeldelser
Rangering
(4.8)
Meget bra produkt, artig å bruke, mye godt kan lages her.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 199.00
(22)
Pølseprikkeren fjerner enkelt luft som har kommet inni tarmen når du fyller den.  2 sylskarpe nåler i rustfritt stål til punktering av luftlommer. Rødt håndtak ihht anerkjente fargekoder (rått kjøtt) innefor HACCP...
kr 599.00
(32)
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 30-32mm. Lengde: 90meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan...
kr 60.95
(6)
Krydderblanding til pizza (som strøkrydder), i pizzasaus før steking, kjøttsaus, ostestmørbrød, salater/dressinger. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:sukker, salt, fenikkel, sort pepper, løk, persille,...
kr 86.25
(8)
Krydderblanding til Servelat Pølse. ANBEFALT DOSERING: 10-12g pr kg farse, eller etter smak. INGREDIENSER:Muskatt, Pepper, Ingefær, Paprika, Kjøttbuljong (salt, gjærekstrakt maltodokstrinn, smaksforsterker (E621),...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 437.50
Desinfiserende våtservietter. Effektiv mot bakterier, sopp og virus. Des Wipes utviklet for desinfisering av overflater og utstyr. Etter at man har tørket overflaten, la det virke i 3 - 5 minutter. Kan også benyttes...
kr 199.00
(22)
Pølseprikkeren fjerner enkelt luft som har kommet inni tarmen når du fyller den.  2 sylskarpe nåler i rustfritt stål til punktering av luftlommer. Rødt håndtak ihht anerkjente fargekoder (rått kjøtt) innefor HACCP...
kr 120.00
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt. Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 86/87 cm. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn